logo-grapharma2

Grapharma B.V. is een farmaceutische groothandel met vestigingen in Nederland en België.

Grapharma is een internationaal opererende onderneming in medicijnen en medical devices. Wij hebben inmiddels 30 jaar ervaring in de aan- en verkoop van medische producten voor humaan gebruik. En we zijn er trots op dat we met onze werkzaamheden bijdragen aan de verspreiding van deze onmisbare bouwstenen voor een goede gezondheidszorg, in Europa en daarbuiten.

Dat Grapharma er in slaagt al zo lang met zo veel succes zaken te doen, dankt het aan een aantal waarden en kwaliteiten.
Zo zijn wij bij het bedrijven van handel altijd op zoek naar duurzame contacten. Dit blijkt ook uit onze langdurige partnerschappen en klantrelaties. Wij laten ons niet leiden door de korte termijn, maar streven naar een goede en profijtelijke relatie nu én in de toekomst.

In de internationale handel van farmaceutische producten is het belangrijk dat partijen op elkaar kunnen rekenen. Daarom staan in de relaties met onze klanten en leveranciers vertrouwen en betrouwbaarheid voorop.
Grapharma staat midden in de internationale branche voor geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk met daarin bijna alle middelgrote en grote farmaceutische producenten. Ook hebben we uitstekende contacten met producenten van grondstoffen voor medicijnen. Onze klanten zijn belangrijke groothandels in Europa en daarbuiten. Andere afnemers van onze producten zijn de grote parallelimporteurs. Daarbij hebben we ervaring met het leveren aan ziekenhuizen en apotheken.

Dankzij ons netwerk hebben we toegang tot alle denkbare medicijnen en medical devices. En onze kennis van de markt maakt dat we die tegen concurrerende prijzen kunnen aanbieden. Daarbij zijn we door onze jarenlange ervaring in staat producten te leveren waar veel vraag naar is, maar die moeilijk te krijgen zijn. Het is derhalve geen wonder dat zoveel klanten en leveranciers ons weten te vinden. Het spreekt voor zich dat Grapharma beschikt over alle vergunningen die nodig zijn voor de handel in alle denkbare farmaceutische goederen.

Als u interesse heeft in Grapharma, neem gerust contact op met ons. We kunnen dan eens doorpraten over onze producten, onze internationale netwerken, en wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Jan C. van de Graaf

Directeur Grapharma BV